La marina FM

L’AMCL gestiona La Marina FM des de l’any 1988. Al llarg de la seva història l’emissora ha viscut diverses etapes (vegeu l'apartat "Història") però sempre ha mantingut entre els seus objectius l’aposta per un model de ràdio de proximitat i participativa que treballa en complicitat amb el teixit associatiu i cívic del territori.

La Marina FM és una emissora independent amb una programació que combina la fórmula convencional, amb continguts de proximitat i espais temàtics i especialitzats de tots els gèneres (divulgatius, musicals, culturals i esportius, entre molts altres). La informació social i de proximitat té presència destacada a la graella, amb programes de llarga trajectòria que han rebut el reconeixement, no només de l’audiència, sinó també de les institucions. És el cas de Portes obertes, Premi Benestar Social als Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona.

La seva àrea d’acció se centra en els barris de la Marina, part del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, tot i que també dóna cobertura a l’àrea oest de la ciutat i als municipis del sud de l’àrea metropolitana. La Marina FM és membre com a emissora associada de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya (FMCLCat) i emet al 102.5 de la FM.

Per a més informació: www.lamarinafm.cat