Què fem?

L’activitat de l’AMCL se centra en la gestió de tres mitjans de comunicació: l’edició mensual en paper de la publicació La Marina, l’emissora de ràdio La Marina FM 102.5, i el portal web lamarina.cat. 

Oferim un servei d’informació de proximitat que s’adapta als interessos i necessitats dels veïns del districte de Sants-Montjuïc.

 

Visita’ns en Línia per descobrir més sobre les nostres iniciatives i activitats.

 

lamarina.cat. 

La Marina Premsa

 

  • Tirada i Distribució:

Amb una tirada de 6.000 exemplars mensuals, La Marina es distribueix en més d’un centenar de comerços i serveis públics a Sants-Montjuïc, Barcelona.

  • Periòdic de Referència:

La Marina és el periòdic gratuït de referència per als barris de la Marina, oferint contingut en català des de 1994.

És una àgora i un punt de debat vital per a veïns, associacions i administracions locals, fomentant la cohesió comunitària.

  • Uneix-te a la Conversa:

Participa en els debats locals i connecta’t amb la comunitat a través de La Marina, la nostra àgora comunitària.

La publicació, auditada per OJD, a més, ha esdevingut una eina per l’enfortiment de la cohesió i la identitat del barri de la Marina.

La Marina FM (102.5)

o Audiència Potencial:

La Marina FM 102.5 arriba a una audiència potencial de 1.654.738 habitants a Barcelona i el Baix Llobregat, cobrint el 80% de la regió.

o Programació Variada:

Amb una programació variada que combina èxits musicals i espais informatius, La Marina FM fomenta els valors socials a través de programes conduïts per diversos col·lectius.

o Criteris Transversals:

Amb 10 hores diàries en antena i 25 programes setmanals en directe, La Marina FM destaca per la seva graella atractiva i servei informatiu als barris de la Marina i Sants-Montjuïc.

o Eina de Dinamització:

La Marina FM 102.5 és una eina clau per dinamitzar i donar suport a diverses iniciatives veïnals, a més de ser un espai de formació per al jovent.

 

Coneix tota la nostra programació

Les nostres instal·lacions

Descobreix les nostres modernes instal·lacions dissenyades per oferir la millor experiència als nostres visitants.

Redacció

Estudi Directe

Estudi Gravació 

La Marina.cat

Descobreix el portal de notícies La Marina.cat, amb continguts propis i actualitzats gràcies a una àmplia xarxa de col·laboradors/es en diversos camps. Escolta l’emissora en línia i consulta la graella de la Marina FM 102.5 o l’hemeroteca de la publicació La Marina.

Descobreix La Marina.cat, amb continguts propis, notícies actualitzades i una xarxa de col·laboradors. Escolta La Marina FM 102.5 en directe i explora l’hemeroteca.

La versió digital del mitjà té nom propi a la xarxa. El portal de notícies té continguts propis i es manté actualitzat gràcies a una xarxa de col·laboradors/es en diversos camps. També ofereix la possibilitat d’escoltar l’emissora on line, o consultar la graella de la Marina FM 102.5  i l’hemeroteca de la publicació la Marina.

Taller de Ràdio a les Escoles

Descobreix els nostres tallers de comunicació radiofònica per a estudiants de primària i secundària a les escoles de la Marina.

El taller se serveix del potencial atractiu que representa el llenguatge radiofònic pels infants i joves a fi d’incentivar el seu interès i contacte amb l’entorn, a més d’incidir en la confiança en ells mateixos, l’expressió oral, la comunicació en públic, el llenguatge corporal i la cohesió de grup.

Som un cicle de 14 sessions teòrico-pràctiques.

Participa en els nostres tallers de comunicació radiofònica per fomentar la cohesió grupal i les habilitats comunicatives dels joves.

El projecte té com a objectiu transversal fomenta la participació i la crítica constructiva en temes comunitaris a la Marina i sentir-te part activa del teu barri.

Descobreix com Ràdio a les escoles ha beneficiat ja a 682 estudiants dels barris de la Marina.

 

Finançat per Pla de Barris de la Marina, de l’Ajuntament de Barcelona.

Serveis Publicitaris i Lloguer d’Estudis de Gravació

Descobreix com podem ajudar-te a promocionar el teu negoci local a través dels nostres serveis. Consulta les condicions de servei avui mateix.

Contribueix a la comunitat local de la Marina amb la teva empresa compromesa amb la Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Contacta’ns per organitzar esdeveniments per al públic local.

 

Coneix com gravar el teu podcast als nostres estudis professionals. Consulta les condicions de servei ara!

 

Amb el suport de: